Escribir, una forma de vida

Escribir es un estilo de vida. Cuando necesito poner en orden mis ideas sólo puedo hacerlo poniéndolas por escrito y a menudo me da la sensación de que es la propia escritura la que va configurándolas, dándoles sentido. Sólo escribiendo logro que las ideas cobren vida, se transformen en algo real y den paso a una determinada decisión, a una determinada acción.

Cuando tengo que transmitir algo de forma oral, sin pasar por el filtro de la escritura, mis ideas pierden fuerza. ¿Se trata de una configuración genética? ¿Se trata de una pasión irracional por el poder de las letras?

1 comentario

Archivado bajo escritura

Una respuesta a “Escribir, una forma de vida

  1. Marko

    Hola Mire…de moment felicitar-te per el blog…penso que és bona cosa (sobre tot per tu- tu que necessites escriure!)

    Analitzant una mica …amb el poc temps que disposo – sobre tot des del lloc d’on escric…el que dius..m’agradaria dir una coseta…

    Crec que escriure només forma part d’una de les tantes maneres de comunicació, d’expressió. Tu tens aquest “don” de saber arribar a altres per les lletres, altres ho fan amb música, amb el dibuix, amb fotos…etc – fins i tot amb un plat cuinat. El que passa és que a aquest mon hi ha molts que saben disfrutar d’aquestes petites coses que tots nosaltres al llarg del dia deixem al nostre camí… Són (molts) sentits i o sentiments que exposem al nostre entorn durant tot el dia, i la vida….una llàstima que només pocs (molt pocs) son rebuts…El vi – per exemple també es una expressió – potser de la terra/de l’enòleg…el disseny d’una casa? A mi el que m’apassiona es la música i vull compondre (que també es escriure..cambiant el llenguatge)– tot i que sigui només una peça per mostrar una part de mi – al que la vulgui escoltar… m’hagués agradat molt ser músic… tal com a tu escriptora? No se si tindria gaire èxit…però això ja no ho sabré.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s